PISCHEVKA3D: OKTOBERFEST. September 21-22, 2023
one-news

Friends, colleagues, partners! We invite you to the industry’s largest conference for bakers and confectioners – PISCHEVKA3D: OKTOBERFEST, to be held in Sochi for the 9th time. Its topic is ‘Artisan Bread and Confectionery: From Bakery to Bakery Plant’. This exciting event is supported by the brands of fats and margarines for food industry, RUSAGRO – SOLPRO and GRANDPRO. It will bring together bakers who bake and sell bread, plants, manufactories and chains that produce artisan bread in large quantities. Let us talk about production and sales technology, as well as conceptual and regulatory issues. The attendees will discuss the role of chain retail and frozen goods in the segment development. ​ The conference offers ample networking opportunities. For our partners, PISCHEVKA3D is a great way to communicate with people who actually make decisions. Do not miss the chance to feel and understand how the industry lives, to find trends and discover insights. Welcome!

PISCHEVKA3D: Bogatyr Castle Hotel, Sochi, September 21-22, 2023..

Ещё новости
news
29.09.2025
Преимущества продукции с заменителем молочного жира для промышленной переработки
news
17.09.2025
Технологические преимущества использования маргаринов SOLPRO в кондитерских изделиях
news
19.08.2025
О масложировых продуктах — экспертно: слушайте интервью на "Радио России"
news
4.08.2025
Людмила Лапшина о растительных жирах
Все новости
Продолжая пользоваться этим сайтом, вы соглашаетесь на использование cookie и обработку данных в соответствии с Политикой сайта в области обработки и защиты персональных данных.
Если вы не хотите использовать cookie, вы можете отключить их в настройках безопасности вашего браузера. Отключение cookie следует выполнить для каждого браузера и устройства, с помощью которого осуществляется вход на сайт.
Обратите внимание, что в случае, если использование сайтом cookie-файлов отключено, некоторые возможности и услуги сайта могут быть недоступны.
Принять
Отказаться
Политика конфиденциальности