Trends that are changing the bread segment. Rich dough pastry. Origins.
one-news

How to come up with a relevant presentation for PISCHEVKA? We have a step-by-step recipe. Take RUSAGRO’s long-term expertise in the fat and oil business. Add trends from the Vatel Consulting industry agency. Mix it all with the charisma of leading brand manager Irina Osokina and the excellent sense of humor of analyst Anna Malyavina. Serve even to the “chilled” public. This duet will stir up interest in any topic!

Trends that are changing the bread segment. Rich dough pastry. Origins. In their presentation ‘Trends that are Changing the Bread Segment. Rich Dough Pastry. Start’, the experts will analyze a trend that has noticeably revived recently — the demand for rich dough pastry. Consumer interest is increasing — statistics confirm this trend, which means manufacturers need to know what the consumer wants. PoTRENDim September 21-22, Sochi

Lean more about the program.

Ещё новости
news
29.09.2025
Преимущества продукции с заменителем молочного жира для промышленной переработки
news
17.09.2025
Технологические преимущества использования маргаринов SOLPRO в кондитерских изделиях
news
19.08.2025
О масложировых продуктах — экспертно: слушайте интервью на "Радио России"
news
4.08.2025
Людмила Лапшина о растительных жирах
Все новости
Продолжая пользоваться этим сайтом, вы соглашаетесь на использование cookie и обработку данных в соответствии с Политикой сайта в области обработки и защиты персональных данных.
Если вы не хотите использовать cookie, вы можете отключить их в настройках безопасности вашего браузера. Отключение cookie следует выполнить для каждого браузера и устройства, с помощью которого осуществляется вход на сайт.
Обратите внимание, что в случае, если использование сайтом cookie-файлов отключено, некоторые возможности и услуги сайта могут быть недоступны.
Принять
Отказаться
Политика конфиденциальности